Digital synlighet (5).png

Få solid starthjelp

 

Gründer-pakken er for deg som er i etableringsfasen eller har drevet i mindre enn 12 måneder og som har behov for en støttespiller og samarbeidspartner i den svært kritiske oppstartsfasen. Vi har satt sammen en komplett tjenestepakke som inkluderer alt du trenger for å kunne føle deg trygg på at etableringen og byggingen av din bedrift får solid starthjelp. Gründertilværelsen er som mange andre tilværelser. Spennende og skremmende på en og samme gang. Utfordringene står i kø, og det er ikke alltid like enkelt å holde tunga rett i munnen.

Skal du velge aksjeselskap som selskapsform, eller holder det med enkeltmannsforetak? Hvordan skal du finne og tilpasse virksomheten opp imot din målgruppe? Skal du selge varer eller tjenester på nett eller personlig? Det er kanskje mange spørsmål du sitter med som du gjerne skulle ha hatt svar på.

Dette er noen av spørsmålene som du vil bli stilt ovenfor som Gründer, og som med det aller meste, er det greit å ha et solid støtteapparat i ryggen når du skal sette igang. Det er viktige avgjørelser som kan få negative konsekvenser senere i virksomheten dersom man velger feil.

Untitled design.png

Rådgiverne i Vesper består av både kompetanse som er ervervet gjennom erfaringer og formell utdanning innen markedsføring og ledelse. Kontinuerlig kursing og kompetanseheving sørger for at du kan stole på at vi vil gi deg oppdatert og relevante løsninger på dine utfordringer. Som “liten fisk i stor damm” har vi valgt tilstedeværelse, trygghet og kompetanse som våre fremste verdier.

Vi har brukt flere år og et 6-siffret beløp på kursing, samt gått i fellene og lært av prosessen slik at du slipper. Vesper er en støttespiller du kan stole på i oppstartsfasen.

Dette er noen av spørsmålene som du vil bli stilt ovenfor som Gründer, og som med det aller meste, er det greit å ha et solid støtteapparat i ryggen når du skal sette igang. Det er viktige avgjørelser som kan få negative konsekvenser senere i virksomheten dersom man gjør feil.

Vår oppgave er å bistå deg og din bedrift i et kritisk fase der det er lange dager og mange baller i luften. Se på oss som en sparringspartner som skal sørge for at du er on point og kan oppnå de resultatene du ønsker for din bedrift.

Det er alltid greit med flere på laget. Ta kontakt, så ser vi nærmere på hvordan vi kan hjelpe deg!

 
Grunderpakken (1).png

1.png

Oppstartsfase - pilotfase

Enten du har registrert selskapet ditt og har utarbeidet en forretningsmodell som du er fornøyd med og kun trenger et ekstra par hender på laget eller du sitter med en ide som du ønsker å få ut i virkelighet er Gründer-pakken noe for din bedrift.

I denne initielle fasen vil vi sammen gå gjennom din nåværende forretningsplan og nåværende handlingsplan og se på din bedrift/ide i sin helhet og deretter gi deg flere muligheter basert på din bedrifts behov og mål.

Her vil tilstedeværelse være nøkkelord og vi vil, i samarbeid med deg, komme frem til en konkret handlingsplan for de neste 30 dagene.

2.png

Implementeringsfase

Etter den første perioden på 30 dager vil vi legge en konkret strategi basert på resultatene av analysen som ble gjort i Pilotfasen. Deretter vil tiltakene implementeres og testet, slik at vi raskt kan endre på det som måtte endres på. Her vil vi finne de løsningene som gir best resultat. Ved hjelp av avanserte analyse-platformer som blir benyttet av store internasjonale bedrifter sikrer en “tried and tested” måte å finne frem til de mest effektive markedsstrategiene for nettopp din virksomhet.

3.png

Spesialiseringsfasen

Etter de første 60 dagene skal vi ha kommet frem til, testet og implementert de mest effektive tiltakene for høyest mulig måloppnåelse. Her gjelder det å spisse målgruppen og spesialisere innhold slik at markedsføringsinitiativene som blir implementert skaper mest mulig verdi og eksponering.

Sluttevaluering og rapportering av resultatene som er oppnådd i perioden. Vi overlater din bedrift til å fly på egen hånd, men sørger for at du og ditt team innehar den nødvendige kompetansen til å oppnå suksess på egen hånd.

girls.png
Kontaktperson *
Kontaktperson
Hvilken periode på dagen ønsker du?